Over ons

Algemeen

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op diverse administratie’s van diverse (notaris)kantoren ben ik, Peter du Breuil, in 2009 mijn eigen administratie en belastingkantoor begonnen.
Mijn kantoor is gevestigd in Hellendoorn en in Beekbergen.

Het groeiende cliëntenbestand bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven waaronder ook veel zzp’ers. Daarnaast leveren wij ook diensten aan particulieren zoals aangifte inkomstenbelasting, toeslagen e.d.

 

Zelfstandig ondernemer of particulier?
Esdoorn Groep is een kantoor voor ondernemers en particulieren die graag hun aangifte Inkomstenbelasting, administratie, jaarrekeningen en belastingadviezen bij een betrouwbaar kantoor onderbrengen.
Voor een persoonlijk, financieel, fiscaal en betrouwbaar advies bent u bij mij – Peter du Breuil – aan het goede adres. Ik kan u en uw bedrijf de zorgen die u op het gebied van fiscale en administratieve zaken heeft volledig uit handen nemen.

Ook in uw persoonlijke situatie kan ik u op de juiste manier informeren. U krijgt van mij een goed product tegen een vriendelijk tarief.
Esdoorn Groep beschikt over een bij de belastingdienst geregistreerd Beconnummer, dus korte lijnen naar de belastingdienst zijn daarbij gewaarborgd.

Kennismaking
Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om u te overtuigen van de kennis en mogelijkheden voor u op financieel administratief gebied. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Vestiging Hellendoorn

Vestiging Beekbergen